Saattohoitotutkimuksen päivä 6.11.2012

Saattohoitotutkimuksen päivä järjestetään Helsingin Biomedicumissa, Haartmaninkatu 8, 6.11.2012 .
Seminaarissa esitellään uusinta kotimaista ja kansainvälistä tietoa saattohoidosta. Seminaari on saattohoidon tutkimuksesta kiinnostuneiden tutkijoiden, ammattihenkilöiden sekä saattohoidon järjestäjien kohtauspaikka. Päivän tarkoitus on edistää alan tutkimusta ja koulutusta sekä tukea yhdenvertaisen ja inhimillisen saattohoidon järjestämistä ja toteuttamista Suomessa. Osallistujat voivat jakaa postereissa tietoa omista tutkimushankkeistaan.
Järjestelyistä vastaa valtakunnallisen sosiaali- ja terveysalan eettisen neuvottelukunnan ETENEn koordinoima saattohoitotutkijafoorumi. Se käynnistyi vuonna 2010 sosiaali- ja terveysministeriön antamien saattohoitosuositusten julkaisemisen jälkeen. Lisätietoja www.etene.fi. Päivän toteuttavat ETENE, Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta, Societas Gerontologica Fennica ry,Suomen palliatiivisen lääketieteen yhdistys ry ja Suomen palliatiivisen hoidon yhdistys ry. Linkki ilmoittautumiseen avautuu alkusyksystä www.gernet.fi. Osanottomaksu 45 euroa, sisältäen lounaan ja kahvit.

Ilmoittautuminen Saattohoitotutkimuksen seminaariin 6.11.2012 on auki gernet linkissä 29.10.2012 saakka
nimi:
ammatti/arvo:
toimipaikka:
Haluaako tilaisuudessa esitellä posterin?
Jos kyllä: yhteystiedot
Tutkijan on hyvä myös olla yhteydessä Etene pääsihteeri Päivi Topoon ja lähettää posterista abstrakti: paivi.topo@stm.fi
Onko ruokarajoituksia, jos kyllä, niin mitä?
Osallistumismaksu 45 € tulee maksaa tilille XXXX 31.10.2012 mennessä

http://www.etene.fi